Başkan Yüksel Kaymakam Sarılı’yı Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu İlçesine yeni atanan Kaymakam Cafer Sarılı’yı Kaymakamlık makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Harun Akkan önce ki gün Çorlu İlçe Kaymakamı Cafer Sarılı’yı ziyaret etti. Çorlu İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Cafer Sarılı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kaymakam Sarılı’ya Ergene Belediyesi hakkında bilgiler verirken ayrıca yine Ergene Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı Ergene’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Başkan Yüksel’i tebrik ederken, Başkan Yüksel ve Başkan Yardımcısı Akkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.