Ergene’de Bir Cadde Daha Parke Taş Oldu

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeşiltepe Mahallesi Girne Caddesinde parke taş yapım işini tamamladı. Yapılan çalışma ile Girne Caddesi parke taşlar ile döşenerek modern bir hale getirildi.

Ergene Belediyesi Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde yoğunluk verdiği parke taş döşeme çalışmalarını bir bir tamamlıyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler önce ki gün Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Girne Caddesinde parke taş döşeme çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta başından itibaren titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler Girne Caddesinde ki yol sorununa son verdi.

Yeşiltepe Mahallesinde birçok sokak ve caddede kilit parke taş döşeme, asfaltlama, yol bakım onarım çalışmasında bulunan Ergene Belediyesi Yeşiltepe Mahallesinin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Girne Caddesinde yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri, “Bozuk olan yolumuz Ergene Belediyesi tarafından kilit parke taş döşenerek çözüme kavuşturuldu. Hizmetleri için Ergene Belediyesine ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dediler.