Edirne 9. Sokakta Asfaltlama İçin Hazır Hale Getirildi

Ergene Belediyesi yoğun olarak Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarında Edirne 9. Sokağa geldi. Geçtiğimiz hafta içinde kazılan ve ardından dolgu malzemesi serilen Edirne 9. Sokağa asfalt serilecek.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarında ekipler hız kesmeden çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde geçtiğimiz ay içinde birçok sokak ve caddede asfaltlama çalışmasında bulunan Ergene Belediyesi şimdi de Sağlık Mahallesinde Edirne 9. Sokağı asfaltlayacak.

Geçtiğimiz hafta içinde asfalt çalışması için büyük iş makineleri ile Edirne 9. Sokak üzerinde kazı çalışmalarına başlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler dolgu malzemesini de 9.sokağa sererek asfalt için tüm çalışmalarını tamamladı.

Önümüzde ki günlerde sıcak asfalt serimi gerçekleşecek olan Edirne 9. Sokakta, mahalle sakinleri bu güzel çalışmadan dolayı Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti. Mahalle sakinleri, “Sağlık mahallesinde bulunan diğer sokak ve caddelerin asfaltlanmasından sonra acaba bizim sokağımızda asfaltlanır mı diye düşünüyorduk, sağ olsun Belediyemiz asfalt hizmetinden bizi de mahrum bırakmadı” dediler.