Vatandaşlarımız Belediye Spor Salonumuzdan Ücretsiz Yararlanıyor

Ergene Belediyesinin bu sene Velimeşe Mahallesinde hizmete sokmuş olduğu Ergene Belediyesi Spor salonunda gençler ücretsiz bir şekilde fitness salonunda profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapıyor.

Ergene Belediyesi spora ve sporcuya büyük önem veriyor. Bunun en güzel örneği Ergene Belediyesinin bu sene içinde Velimeşe Mahallesinde vatandaşların hizmetine açmış olduğu Ergene Belediyesi Spor Salonunda gençler ücretsiz bir şekilde spor yapabilme imkanına sahip olmaları. Profesyonel eğitmenler eşliğinde fitness salonunda spor yapan gençler bu güzel hizmetlerinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür ettiklerini belirttiler.

Ergene Belediyesinin fitness salonu hafta içi sabah 08.00’da açılırken akşam 21.30’da kapanıyor, bay ve bayanlar için hafta içinde farklı saatlerde spor salonu hizmet verirken 18 yaş altı çocuklara ağırlık çalışması yapılmasına izin verilmiyor, bu gençlerimiz sadece salonda cardio bölümünde spor yapabiliyorlar.

Bunun yanı sıra ayrıca yine Ergene Belediyesi Spor salonunda vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde bowling ve masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirirken, küçüklerde çok farklı çocuk oyun gruplarında oyun oynayarak boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulmuş oluyorlar.