Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkan Yüksel’i Ziyaret Etti

Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Kenan Üstek ile yönetimi önce ki gün Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yüksel bu güzel ziyaretten dolayı Başkan Üstek ve yönetimine teşekkür etti.

Ağustos ayı içinde gerçekleşen Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanlık seçimini kazanan Kenan Üstek ve yönetimi önce ki gün Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Başkan Üstek Ergene Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu hizmet odaklı güzel çalışmalarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik ettiklerini belirtti.

Kendisine yapılan bu hoş ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ve devam eden yeni projeler hakkın da Başkan Üstek’e bilgiler verirken, kendisine ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi.