Ergene Belediyesi Vatandaşlara 10.000 Adet Aşure İkram Etti

Muharrem ayı münasebetiyle Ergene Belediyesi vatandaşlarına 10.000 adet aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayı münasebetiyle Ergene Belediyesi geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede vatandaşlarına aşure ikramında bulundu. Sağlık, Yeşiltepe, Ulaş ve Velimeşe Mahallelerinde kurulan semt pazarlarında, pazarcı esnafına ve vatandaşlara toplamda 10.000 adet aşure ikramında bulunan Ergene Belediyesi vatandaşların takdirini kazandı.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, muharrem ayının topluma bereket, huzur ve barış getirmesini dilediklerini söyledi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla aşure geleneğine sahip çıktıklarını ifade eden Yüksel, "Belediye olarak halkımızın geleneklerine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Aşure, birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesidir. Bu güzel tablo bugüne kadar olduğu gibi, gelecek yıllarda da devam edecektir. Aşure gibi birliğimiz daim olsun" dedi.

Ergene Belediyesinin kendilerine ikram ettiği aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlar bu güzel ikramlarından dolayı Ergene Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.