Başkan Yüksel, Vatandaşın Yanında Olmaya Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkan Rasim Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürürken, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Rasim Yüksel,  Ergene ilçesindeki tüm mahalleleri ziyaret ederek  yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, ziyaretlerle vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeyi görev edindik. Mahallelerdeki problemleri, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorunlara çözüm üreterek halkımızın taleplerine cevap bulmaya çalışıyoruz’ dedi. Yüksel, ayrıca ‘Ziyaretlerimiz esnasında yeni projelerimizi halkımıza anlatarak mahallelerde yaşam kalitesini yükseltmenin garantisini veriyoruz. Bize inanan ve güvenen halkımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin mutluluğuyla hizmetimize tüm hızıyla devam edeceğiz’ dedi.

Ayrıca mahalle sakinleri yoğun tempo içinde halkıyla iç içe bir yönetim anlayışı gösteren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e  her fırsatta memnuniyetlerini iletiyor.