Edirne Caddesine Son Asfalt Önümüzdeki Günlerde Serilecek

Ergene İlçesinde, Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran Edirne Caddesinde yapılan yol çalışmalarında ekipler önce ki gün yolun kalan son bölümünde dolgu malzemelerini yola serdi. Adım adım sona yaklaşılırken Edirne Caddesinde son aşama olarak önümüzde ki günlerde sıcak asfalt serim işlemi başlayacak.

Ergene İlçesinde bulunan Edirne Caddesinde yaz başından itibaren yapılan yol çalışmalarında ekipler sona geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran Edirne Caddesinde önümüzde ki günlerde sıcak asfalt serilecek. Önce ki gün ekipler Edirne Caddesi Yeşiltepe Cami önünden başlayarak Edirne Caddesi giriş kısmına kadar olan son çalışmanın yapıldığı alanda dolgu malzemesini yola sererek asfalt öncesi son hazırlık çalışmasını tamamladı.

Asfalt öncesi hazırlık çalışması olan dolgu malzeme serimin de büyük silindir makinesi ile yol sıkılaştırılırken yolun oturuşmasından sonra sıcak asfalt serilecek.

Edirne Caddesinde asfaltlanan diğer alanların çok güzel olduğunu belirten mahalle sakinleri “Eminiz ki Edirne Caddesine giriş yapılan noktanın da asfaltlanması ile Cadde modern bir görüntüye kavuşacak” dediler.