Dünya Temizlik Gününde Ulaş Çamlığında Buluşuldu

Ergene Belediyesi Ulaş Mahallesinde bulunan Ulaş Çamlık alanı 15 Eylül Dünya Çevre Günü nedeniyle Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve duyarlı vatandaşlarımız ile temizlendi.

Daha temiz bir çevre için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı olan ekiplerimiz 15 Eylül Dünya Çevre Gününde etkinlik oluşturarak Ergene’de bulunan duyarlı vatandaşlar, Çevre Dernekleri ile Ulaş Mahallesinde bulunan Ulaş çamlığındaki çöpleri temizledi.

Ulaş çamlığını buluşma noktası olarak belirleyen Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler çevre duyarlısı vatandaşlar ile birlikte ellerine çöp poşetlerini alarak duyarsız vatandaşlar tarafınca etrafa atılan çöpleri temizlediler. Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ‘Hepimizin ortak kullanım alanlarını temiz tutmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı parklarımız sorumsuz vatandaşlarımız tarafından kirletiliyor. Belediye olarak buraların temizlenmesi için çok ciddi mesai harcıyoruz. Halkımız tarafından her gün kullanılan bu yerleri temizlemek elbette belediyemizin öncelikli görevi. Ancak vatandaşlarımızın da buraları kullanırken buldukları gibi temiz bırakmalarını, çöplerini çöp kutularına atmalarını bekliyoruz’ dediler.

Ergene Belediyesi Başkan yardımcısı, Belediye Meclis üyelerinin de yer aldığı temizlik etkinliğinde Ulaş çamlığında bulunan bütün çöpler tek tek temizlendi.