Burcu Güneş Ergene’de Konser Verecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü ses sanatçısı Burcu Güneş Ergene’de konser verecek. Burcu Güneş konseri ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı Ergene’de büyük bir coşkuyla kutlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Türkiye’nin en ünlü pop sanatçılarından biri olan Burcu Güneş Ergene İlçesinde konser verecek.

30 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’da Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesinde gerçekleşecek olan konsere Ergene Belediyesi tüm vatandaşlarını davet ederken, konsere diğer mahallelerden gelmek isteyen vatandaşlar için mahalle muhtarlıkları önünden saat 20.00’da ücretsiz servisler kaldıracak.

30 Ağustos Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Burcu Güneş konserinin yanı sıra Velimeşe Mahallesinde saat 23.00’da Havai fişek gösterisi ve fener alayı düzenlenecek.