Başkan Yüksel Partilileriyle Bayramlaştı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Kaymakamlığında gerçekleşen Bayramlaşma programının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgüt binasına giderek burada partililer ile bayramlaştı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kurban Bayramının 1. gününde sabah Ergene Kaymakamlığında gerçekleşen Bayramlaşma programının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığına giderek partilileri ile bayramlaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'de katıldı. Vekil Yüceer'in yanı sıra parti binasında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, CHP Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdinç İrel ve İlçe Yönetimi, Parti üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

CHP İlçe Binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni, parti binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.