Vatandaşa 3 Ton Kurban Et Poşeti Dağıtıldı

Ergene Belediyesi vatandaşlarına Kurban Bayramı'nda kurban et ve sakatatlarını muhafaza etmek üzere 3 ton kurban et poşeti dağıttı. Ergene İlçesinde bulunan vatandaşlar bu güzel çalışmalarından dolayı Belediyeye teşekkürlerini iletti.

Ergene Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Veterinerlik birimi tarafından çevreyi korumak, kötü kokulara engel olmak ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için Kurban Bayramı süresince mahallelerde kurban et poşeti dağıtıldığı bildirildi.

Ergene Belediyesinde bulunan 17 mahalleyi sokak sokak gezen ekipler 3 ton kurban et poşetini vatandaşların yanı sıra mahalle muhtarlıklarına da teslim etti, Belediye ekiplerinden kurban poşetlerini temin edemeyen vatandaşlar mahalle muhtarlıklarına giderek kurban et poşetlerini teslim aldı.