Ergene Velimeşe Spor’un Sahasına Yeni Çimler Serildi

Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesinde bulunan Ergene Velimeşe Stadyumuna yeni çimler serildi. İlk iç saha mücadelesine yetiştirilmeye çalışılan stadyumda ayrıca ek tribünde yapılarak seyirci kapasitesi 1500 kişiye çıkartıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1.grupta yer alan Ergene Velimeşe Spor’un maçlarını oynadığı futbol sahası Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları ile yenilendi. 2 Eylül tarihinde açılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig’de ilk maçını Erbaaspor ile deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz ikinci lig maçını Şile Yıldızspor’a karşı yenilenen saha zemini ile Velimeşe’deki kendi sahasında oynayacak.

Ergene Belediyesi tarafından yapılan zemin yenilenmesinin yanı sıra ayrıca ek tribünde yapılarak seyirci kapasitesi 1500 kişiye çıkartıldı. Geçtiğimiz sene sahasından yoksun lig maçlarına çıkan Ergene Velimeşe Spor bu sene kendi sahasında taraftar desteğini de arkasına alarak rakiplerini buradan puansız göndermeyi hedefliyor.

Tekirdağ bölgesini profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşe Spor’un sahasında ayrıca bay-bayan tuvaletleri, antrenör, hakem, oyuncu ve revir odaları da yenilendi.