Kırkgöz Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası

Ergene Belediyesi tarafından muhtarlık binası bulunmayan mahallelere yapılan muhtarlık binalarından en yenisi çok kısa bir süre sonra Kırkgöz mahalle muhtarına teslim edilecek ve halkın hizmetine sunulacak.

Belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan Muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak olduğuna vurgu yapan Ergene Belediyesi son olarak Kırkgöz Mahalle Muhtarlığını vatandaşların hizmetine açmaya hazırlanıyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hızla devam eden çalışmalar kapsamında yeni muhtarlık binasının dış cephesi tamamlanırken, önümüzde ki günlerde çevre düzenlemesi de yapılacak.

Yeni yapılan Kırkgöz Mahalle Muhtarlığında çevre düzenlemesi, 3 adet kamelya, 120 m2 çocuk oyun alanı, 40 m2 açık spor alanı, 1 adet tek pota, basket sahası, yürüyüş yolları ve 558 m2 yeşil alan yapılacak.

Başta Kırkgöz Mahalle muhtarı olmak üzere vatandaşlarda bu güzel hizmetten dolayı Ergene Belediyesine teşekkür ederken, muhtarlık binasının yanına yapılacak olan park içinde ayrı bir mutluluk yaşadıklarını belirttiler.