Kırkgöz Mahallesindeki Çok Amaçlı Düğün Salonu Tamamlanıyor

Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonu inşaatında sona gelindi. İnşaatın Ağustos ayının sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Ergene’yi ileriye taşımak adına yenilikçi çalışmalarını  vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Ergene Belediyesi, Kırkgöz Mahallesinde bulunan vatandaşlarına kısa bir süre sonra yeni bir hizmet daha sunacak. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kırkgöz Mahallesine yapılan Çok Amaçlı Düğün Salonu inşaat çalışmaları çok hızlı bir şekilde ilerlerken, yapının Ağustos ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Kırkgöz Mahallesine yapılacak olan çok amaçlı düğün salonu projesi halkın ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn ediliyor. Projenin içinde 500 kişilik  mini anfi açık hava etkinlik alanı, eğlence alanı, gelin odası, mutfak, depo ve wc alanları bulunduğunun bilgisi kaydedildi.