Başkan Yüksel Samsunlular Derneğinin Pikniğine Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geçtiğimiz hafta sonu Ulaş Çamlığında Samsunlular Derneği’nin düzenlediği 9. Geleneksel Birlik ve Dayanışma Pikniğine katıldı.

Çeşitli organizasyonlara katılarak hafta sonunu vatandaşlarla birlikte geçiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Samsunlular ile bu hafta sonu piknikte buluştu. Birlik ve dayanışmanın kanıtını oluşturan etkinlikler çerçevesinde hep birlikte gönüllerince eğlenen vatandaşlarımızın her daim mutluluklarının devam etmesini diliyorum diyen Başkan Yüksel, hafta sonu programlarını yöre halkıyla piknikte değerlendiren üyeleri kutluyorum’ dedi.

Pikniğe davul zurnalar eşliğinde Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Başkan Yüksel bir konuşma yaparak, yöre derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yaparak Ergene İlçesi Samsunlular Derneği’nin bu birlikteliklerini kutlarım ve bu etkinliklerin devamlılığını diliyorum. Bu işe gönül verip Trakya da yaşayan Samsun halkını bir araya getiren derneğin başkan ve yöneticileri bu tür etkinliklerin oluşturulmasında başrolü üstlenmektedir. Dernek Başkanımız Şükrü Kırıkçı ve kardeşimize bu güzel etkinlikte bizleri sizlerle buluşturduğu için teşekkür ederim. Birlik, beraberliğimizin dayanışmanın her zaman yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz  ’ ifadelerine yer verdi.