Cumhuriyet Mahallesi’nde Emlak Servisi Hizmete Açıldı

Ergene Belediyesi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından genişleyen coğrafi yapısında halkına daha iyi hizmet verebilmek için Cumhuriyet Mahallesi zabıta noktasında emlak ve çevre temizlik servisini hizmete açtı.

Açılan emlak ve çevre temizlik servisi hakkında açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene ilçemiz coğrafi yapısıyla dağınık bir yapıya sahiptir.  Ancak yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen vatandaşımız için kolaylık sağlamayı görev edindik. Bu doğrultuda Cumhuriyet Mahallesindeki emlak servisini yeniden hizmete sunduk’ dedi.

Yüksel, ayrıca’ 6552 sayılı torba yasaya istinaden belediyelere ait emlak ve çevre temizlik vergileri af kapsamına alınmıştır. Son başvuru tarihi 1 Aralık 2014 olarak belirlenirken, vatandaşlarımızın bu fırsattan yararlanmaları kendi menfaatlerine faydalı olacaktır. Daha önce vergi borcu bulunan vatandaşların ödeme başvuruları, emlak servisine bağlı Velimeşe, Marmaracık ve Ulaş belediye hizmet binasındaki veznelerden alınmaktaydı. Bundan sonra Cumhuriyet Mahallesindeki vatandaşlarımız da  vergilerini yeni açılan emlak ve çevre temizlik servislerinden ödeyebilecekler’ dedi.