Başkan Yüksel’den Okullara Ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, okulların ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini karşılayarak, yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Esenler Mahallesindeki Esenler İlköğretim Okulu’nun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediyesi eğitime hizmet çalışmalarında birçok okulun boya, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi.

Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, eğitim kurumlarına yapılan yardımların büyük bir önem taşıdığına vurgu yaparak, eğitim yuvaları çocuklarımızın geleceğini belirlediği yerlerdir. Sosyal belediyecilik her alanda olduğu gibi eğitimde de sonuna kadar yaşatıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz ülkemizin asıl sahibidir. Bu anlayışla eğitim alanında hizmetlerimiz devam edecektir’ dedi.