Ergene Belediyesi´nden Lösemili Çocuklara Ziyaret

Lösemili çocuklarımız güneşi görsün, yüzleri gülsün

Ergene Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Lösemili çocukların ailelerini ziyaret etti. Yeşiltepe Mahallesinde Avcı  ailesi ve Cumhuriyet Mahallesinde Yeşilpınar ailesini ziyaret ederek Lösemili çocuklara oyuncak dağıttı. Oyuncakları gören çocukların yüzü güldü.

Lösemili çocuklarımızın tedavileri İstanbul’da devam ediyor. Uzun süreli bir tedavi olan lösemi için sık sık İstanbul’a giden aileleri artık “Ergene belediyesi olarak biz götürüp getireceğiz diyen Başkan Yüksel  ailelere bu uzun süreli tedavide bizlerde belediye olarak destek olmak istedik. Umarım bir nebze olsun onları mutlu edebilmişizdir.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Kıymetli anne ve babalarımız; yarınlarımızın umudu olan yavrularımızı bu hastalığın pençesine bırakmamak için onların beslenme ve temizliklerine dikkat etmeli, onları sık sık sağlık kontrolünden geçirmeliyiz. Unutulmamalıdır ki, lösemi hastalığı erken tespiti halinde umutsuz değil, aksine iyi bir tedavi ve moral desteği ile %85 oranında iyileşme sağlanan bir hastalıktır.

Ben bu vesileyle; lösemi tedavisi görmekte olan çocuklarımıza acil şifalar diliyor, anne-babalarımızın çocukları ile beraber sağlık ve huzur dolu hayat geçirmeleri temennisiyle, tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”