Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından  sürdürülen yol çalışmaları program dahilinde devam ediyor.

İlçe genelinde Kırkgöz, Vakıflar, Esenler, Velimeşe, Yulaflı Mahallelerinde yol çalışmalarının yapıldığı bölgelerin yanı sıra Misinli, Vakıflar ve Ahımehmet Mahallesinde yol çalışmalarının devam ettiğinin bilgisi kaydedildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada Ergene ilçesinde yaşanan yol sorununa kalıcı çözüme kavuşturmak adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde alt yapı çalışmaları devam ederken; ilçe genelinde birçok mahallede kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiği bildirildi.

Yapılan program dahilinde mahallelerde yol çalışmalarının devam edeceğini belirten ekipler, her mahalleye hizmetin gideceğine vurgu yaptı.

Çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Belediye Fen İşleri ekipleri, bozulan muhtelif noktaları belirleyip bakım ve  onarım çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra birçok mahallemizde kilit parke çalışmaları gerçekleşmektedir. Çalışmalar neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olacağız, yapılan tespitler sonucunda diğer mahallelerde de çalışmalarımız devam edecektir. Ergene Belediyesi olarak ilçemiz genelinde yaşanan yol sorunun çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 1281 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1943724