ERGENE’DE HİZMET ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ergene Belediyesi, belirlediği program doğrultusunda ilçe genelinde çalışmalarını  tüm hızıyla sürdürüyor.

Ergeneyi daha iyi yarınlara taşımak, vatandaşın yaşam kalitesini ve mutluluğunu artıran birlik ve beraberliği güçlendiren hizmetlerle çalışmalarını yoğun tempo sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı,  halkın memnuniyetini sağlamak adına hizmet yolcuğuna son sürat devam ediyor.

Eğitimden ibadethanelere, sağlık alanından sosyal alanların  gelişimine kadar ilçe genelinde bir çok noktada çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelinde belirlenen program kapsamında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında en son Karamehmet Mahallesi Camii’nde tentene, Kırkgöz Camii’nin depo alanın yapımı gerçekleştirilirken; Cumhuriyet Mahallesinde Cumhuriyet Parkının ve muhtarlık binası çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin bilgisi kaydedildi.

Yapılan hizmet çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Göreve geldiğim ilk günden beri ‘Mutlu İnsanların yaşadığı Ergene’ hayaliyle yola çıktım, İnsan hayatına katkıda bulunacak bir ilçe oluşturmak idealiyle sosyal belediyecilik anlayışını ön plana  çıkararak her daim vatandaşın yanında olan bir belediye başkanı  görevini üstlendim ve bu anlayışla Ergene Belediye Başkanlığı görevini sürdürmeye gönül verdim. Önceliğimiz Ergenelilerin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilmek ve beklentiyi karşılayabilmektir.  Faaliyet alanlarına bakıldığında vatandaşlarımızın çocuklarımızın keyifli zaman geçirebilecekleri alanlar kısıtlıydı. İlçe genelinde Serhat Serbesttürk Parkı, Masal, Sevgi- Barış Parkı, Demokrasi Meydanı gibi çok sayıda üst yapı çalışmalarımız hayata geçirilirken  bunun yanı sıra büyükşehir belediyemizin de desteğiyle alt yapı çalışmalarımızın startı verildi. Eğitim yuvalarımızdan ibadethane alanlarına kadar ilçenin birçok noktasında hizmetlerimiz devam etmektedir.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, belediye hizmetlerinin  Ergene’nin her noktasında devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan  Yüksel ‘Faaliyetlerimizi bu sene ve önümüzdeki senelerdeki programımız doğrultusunda gerçekleştirilecek, halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı bir kent oluşturana dek yılmadan hızla devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 362 | Toplam Ziyaret Sayısı: 2221090