Başkan Yüksel: ‘ Yolu Yapılmayan Mahalle Kalmayacak’

Ergene İlçesinin her yerinde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Ergene sınırları içerisinde bulunan birçok noktaya hizmet götürerek bölgede yaşanan ulaşım sıkıntılarını çözmeye çalışan Ergene Belediye Başkanlığı yol çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

Ergene ve Ergene halkının her zaman hizmetin en iyisini, en güzelini almayı hak ettiğini dile getirerek gece gündüz demeden yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ahımehmet Mahallesinde belediyenin altyapı, kilit parke yol kaldırım çalışmalarını Mahalle Muhtarı Mehmet Ertaş ve Belediye Meclis Üyesi Yüksel Baydarlı ile birlikte yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında  bilgi aldı.

Başkan Yüksel ‘ Belediyemizin her yerine hizmet götüreceğiz. Benim her zaman üzerinde durduğum konuların başında yol sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak anlayışı gelmektedir. Bu anlayıştan hareketle ilçemizin bir çok noktasında alt yapı sorununu çözüme kavuşturarak, üst yapı çalışmalarının startını verme hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mahallerimizin yollarını bir köy yolu görünümünden kurtararak modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yulaflı’dan Ulaş’a Esenler’den Velimeşe’ye Cumhuriyet’ten Vakıflar Mahallesi’nde kadar bir çok mahallemizde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mahallelerimizi bir bir güzelleştirmek için çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor.  Program hedefimize ulaşarak ilçemiz genelindeki yol sorununu ortadan kaldıracağız’ ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 289 | Toplam Ziyaret Sayısı: 2221017