Başkan Yüksel esnaf ve vatandaşları dinledi

Vatandaşlarla tek tek görüşerek hem hatırlarını soran hem de şikayetlerini dinleyen Başkan Yüksel vatandaşlar tarafından da son derece ilgiyle karşılandı.

Yapılan çalışma ve düzenlenen programla ilgili olarak bilgiler veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Cumhuriyet Halk Partimizin (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, parti sözcümüz Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ il başkanımız Zeynel Şener Saygın, belediye başkanlarımız, parti yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları yöneticilerimizle Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da kurulan semt pazarında esnafımız ve halkımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yüksel her zaman vatandaşın yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.