VELİMEŞE OSB MAHALLESİ 182 ADA 3 VE 4 PARSLLER ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR RAPORU İLANI

lçemiz Velimeşe Mahallesi, Velimeşe OSB, 182 ada, 3 ve 4 parsel adresinde "Alubi Alüminyum Metalurji San. ve Tic. A.Ş." tarafından yapılması planlanan "Alüminyum Alaşımlı Biyet, Külçe ve İngot Ürünleri Üretimi, Ergitme-Döküm ve Geri Kazanım Faaliyeti Kapasite Artışı Projesi"ne ait, Valiliğe sunulan Proje Tanıtım Dosyasının ÇED Yönetmeliğinin 15. maddesinin (a) bendi uyarınca incelendiği, "Alüminyum Alaşımlı Biyet, Külçe ve İngot Ürünleri Üretimi, Ergitme-Döküm ve Geri Kazanım Faaliyeti Kapasite Artışı Projesi" hakkında ÇED Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince söz konusu projeye Valilikçe 21.04.2022 tarih ve E-202261 sayılı "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı verilmiştir.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 479 | Toplam Ziyaret Sayısı: 4913582