Dünya çevre günü kapsamında, 1 Haziran çarşamba günü saat 10:00'da Cumhuriyet Mahallesi 21. cadde meydanında "Çiçek Gibi Bir Ergene İçin Cumhuriyet Mahallesi Kapısının Önünü Süpürüyor, İlçemiz Güzelleşiyor" etkinliği düzenlenecektir.

Dünya çevre günü kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenecek olan etkinlikte "Çiçek Gibi Bir Ergene İçin" katılımcılara faraş, süpürge, ibrik ve menekşe dağıtılacaktır. Herkes kapısının önünü süpürüyor diyerek daha temiz bir Ergene için el ele verilecektir. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.

ETKİNLİK PROGRAMI

* 01.06.2016 tarihinde saat 10:00'da Cumhuriyet Mahallesi 21. cadde meydanında "Çiçek Gibi Bir Ergene İçin Cumhuriyet Mahallesi Kapısının Önünü Süpürüyor, İlçemiz Güzelleşiyor"
* 01.06.2016 tarihinde saat 15:30'da Yeşiltepe Mahallesi çarşamba pazarı alanında pazar filesi dağıtımı