Masal Park , 23 Nisanda Açılacak

Ergene Belediye Başkanlığı, çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir zaman geçirmesi adına hayata geçirdiği Masal Parkını, 23 Nisan’da hizmete açacak.

Ergeneyi yeni sosyal alanlara kavuşmak adına park proje çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi;  Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan Masal Parkı Projesini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hizmete açılacağını belirtti.

Açılışa Tüm Halkımız Davetlidir

Masal Parkının donanımıyla ve büyüklüğüyle dikkat çekici olduğunu belirterek yerinde incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; ‘ Ergenemizi güzelleştirmek, yenilemek ve halkımızı daha güzel yarınlara taşımak adına projelerimizi bir bir  hayata geçirmeye devam ediyoruz. Projeler kapsamında her mahalleye park projesiyle birlikte sosyal aktivite alanlarını geliştirmek adına Sevgi Parkı, Barış Parkı ve Serhat Serbesttürk Parkıyla birlikte Masal Parkını da vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Kaydırak, salıncak ve çocuk oyun gruplarının yanı sıra hayvan figürlerinin çocuk banklarının bulunduğu park alanı çocuklara yönelik düzenlenirken ailelerinde keyifli zaman geçireceği modern bir park yapısı oluşturduk. İlçe genelinde yol, asfalt çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik bünyesinde sosyal aktivite alanlarını oluşturmakta görevimizdir. Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımızı hizmetlerimizi her daim ileriye taşıyacağız’ dedi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca ‘ 23 Nisan Cumartesi Günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gerçekleştirilecek olan Masal Parkının açılışına tüm halkımızı davet ediyorum’ ifadelerine yer verdi.