Ergene’de Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısı yapıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ulaş Hizmet Binası’nda yapılan toplantıda, İnsan  Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 899 sayılı yazısına konu olan mevcut boş bulunan mimar kadrosunda derece değişikliği yapılması hususu görüşülerek karara bağlandı.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 574 sayılı yazısına konu olan tapu bilgileri; Velimeşe Mah. Hacışeremet Batakdere Mevkii 9139 ada olan belediye hissesinin satılması hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün  30 Mart 2019 yılına kadar mülkiyet sahibi Menderes Yıldız’ın Hürriyet Mah. Atatürk Cad. No:6 adresinde bulunan dükkanını şartlı ayni bağışlama yoluyla kullanılmasına  oy birliğiyle karar verildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 2643 sayılı yazısına konu olan Ulaş ve Yulaflı Mahallelerinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görevlendirmek üzere Ulaş Mahallesinden Osman Erkıran, Mehmet Kadıköylü, Mahir Göçer, Emin Türkmen, Mehmet Kuvvetli, Mehmet Emin Öztürk’ün Yulaflı Mahallesinden Cengiz Can, Hüseyin Görgün, Muzaffer Özcan, Ali Çakır, Ferit Akgün, İbrahim Biçer’in bilirkişi seçilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Sağlık Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün görev, yetki, sorumluluk ve çalışma esaslarını belirleyen yönetmeliğin tekrar incelenmesine ve bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesine karar verildi.

Meclis toplantısı sonunda Ergene Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının 6 Ocak Çarşamba Günü  Saat 14:00’da yapılacağı bildirildi.