Ergene’de Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Ergene protokolü, Kurban Bayramı’nın ilk  günü Marmaracık Mahallesi Kapalı Düğün Salonunda gerçekleşen bayramlaşma programıyla bir araya geldi.

Yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma törenine ,Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Çınar, Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, İlçe Müftüsü Cerrah Cebeci,  Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, meclis üyeleri, Chp İlçe Başkanı Erdinç İrel, Dernek Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarını tören alanı girişinde karşılarken, vatandaşlarıyla tek tek bayramlaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bayramların önemine değinen Başkan Yüksel ‘Bayramlarımız bağlarımızı kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, insanlar arasındaki sevgiyi ve saygıyı artıran anlamlı günlerdir. Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, Türk İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

Mübarek Kurban Bayramı’nın Türk İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun’ ifadelerine yer verdi.

Bayramlaşma törenine gelenlerin masalarını tek tek ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Yüksel ve beraberindeki protokol, daha sonra kokteyl eşliğinde sohbet ettiler.

Ergene’de Çocuklar Unutulmadı

Bayramların çocukların sevinçlerini çoğaltmak kardeş duygularını güçlendirmek adına çocuklara yönelik ilçenin dört mahallesinde çocuklar için şişme oyun parkı alanı kuruldu. Çocuklar  bayram boyunca gönüllerince eğlenerek, düzenlenen etkinlikten dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini illettiler.