Başkan Vekili Salih Tıknas Başarılı Öğrenciyi Tebrik Etti

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas Ergene Sağlık Mahallesinde ikamet eden Gamze Durukan isimli öğrenciyi Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) göstermiş olduğu başarısından dolayı tebrik etti.

Yükseköğretim Kurumları Sınavında 4378.ci olarak İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesini kazanan Gamze Durukan isimli öğrenci büyük bir başarıya imza attı. Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas tarafından tebrik edilen öğrenciye Başkan Vekili Tıknas hediye takdim etti.

Ergene’de öğrencilerin bu denli başarılı olmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Vekili Salih Tıknas, “Bu yıl Yükseköğretim sınavında büyük bir başarı göstererek İzmir 9 Eylül Tıp Fakültesini kazanan öğrencimizin ailesini ve kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum. Gelişmiş ülkeler ve medeniyetler, şüphesiz kendini geliştirmiş, kültürlü bireylerden meydana gelir. Öğrencimiz hem kendini geliştirip vatana, memlekete, insanlığa faydalı birer birey olma yolunda çok çalışıp çaba sarf edecek, hem de Ergenemizi ve bizleri en iyi şekilde temsil ederek övünç kaynağımız olacak. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir, geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.