Ergene Belediyesi Sevimli Dostlarını Yeni Yuvalarına Uğurlamaya Devam Ediyor

Ergene Belediyesi tarafından sokaklardan toplanan sahipsiz kedi ve köpekler Belediyenin Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi edilerek sahiplendirilmeye devam ediliyor.

Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi İlçede bulunan sokak hayvanlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sokaklarda başıboş gezen kedi ve köpekler tedavileri yapılmak üzere toplanılarak barınağa götürülüyor. Burada tedavileri yapılan, kısırlaştırılıp aşılanan kedi ve köpekler hayvan severler tarafından sahiplendiriliyor.

Ailelerin barınağa gelerek sevimli dostlarını sahiplendirdikleri açıklamasını yapan Ergene Belediyesi, bölgemize örnek olacak bu merkezimiz sokak hayvanlarına yapmış olduğu çalışmalarda önemli mesafeler kat etti. Merkezimizde bulunan personellerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Tam donanımlı konforlu tesislerinde sokak hayvanlarına sıcak yuva imkanı sağlanıyor. Belediyemizin Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan sevimli dostlarımızın gerekli ihtiyaçları karşılandıktan sonra onları sahiplendirerek yeni yuvalarına teslim ediyoruz. Bakımı ve aşıları yapılan can dostlarımızı sahiplendirerek onlar için daha yaşanılabilir bir dünya oluşturmayı hedefliyoruz açıklaması yapıldı.