Ergene Belediyesi Çöp Konteynırlarının Bakımını Yaparak Dezenfekte Ediyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde yer alan ve yıpranan galvanizli evsel atık konteynırlarından yıprananlarını kendi atölyelerinde tamir ediyor. Ergene Belediyesi bu yolla önemli ölçüde tasarruf da sağlıyor.

Belediye Bütçemizde Tasarruf Oluşturuyoruz

Ergene Belediyesi’nin insanı merkeze alan bir anlayışla hareket ettiğini ve insan odaklı hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hem hizmetlerimize devam ediyoruz hem de belediye bütçesinde tasarruf oluşturma adına çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız dahilinde de ilçedeki çöp konteynırlarını Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait atölyelerimizde kendi imkanlarımızla tamir ederek yeniliyoruz. Çöp toplamada kullanılan ve hava koşulları nedeniyle yıpranan galvanizli evsel atık toplama konteynırlarını yeniliyoruz. İlçe genelinde yer alan cadde ve sokakların daha temiz tutulması için çöp konteynırlarının sayısını da arttırıyoruz” dedi.

Ekiplerimiz Gece Gündüz Çalışıyor

Ergene Belediyesi ekiplerinin çöp konteynırlarının bakımı dışında temizliklerine de önem verdiğini sözlerine ekleyen Başkan Yüksel, “Ekiplerimiz gece gündüz Ergene’nin tüm mahallelerine tüm sokaklarına yetişmeye çalışıyor. Çöp konteynırlarının içinin de dışının da temizlenerek dezenfekte edilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik imandan gelir anlayışıyla hareket ederek Ergene’nin her köşesini temizliyoruz. Ekiplerimiz çöp konteynırlarını düzenli olarak temizleyerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Böylelikle çevrede oluşabilecek olumsuz kokuların ve görüntü kirliliğinin de önüne geçmeye çalışıyoruz” dedi.