Ergene Belediyesinin Kilit Parke Taş ve Yol İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene’de kilit parke taş yapımı ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarına devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeşiltepe Mahallesi Ortaç Sokakta kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kilit parke taş çalışmaları ile mevcut yolların bakım-onarım ve düzenleme çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler Yeşiltepe Mahallesi Ortaç Sokakta kilit parke taş döşeme çalışmalarında bulunurken bunun yanı sıra ayrıca Cumhuriyet Mahallesinde yolların bakım-onarım ve düzenlemesi yapılıyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, nerede insan orda hizmet düşüncesiyle hareket ederek Ergene de yapılmayan yolun kalmayacağını, Belediyenin durmaksızın gösterdiği faaliyetlerle her yere yetişmeye çalıştığını belirterek, “Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımızın da memnuniyetle karşıladığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.