Belediye Meclis Toplantıları İleri Bir Tarihe Ertelendi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan genelge ile Korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında Belediyelerin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirecekleri meclis toplantılarının ertelendiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine Korona virüs tedbirleri kapsamında ek bir genelge gönderildi. Ek genelge ile tüm Belediyelerin Nisan, Mayıs ve Haziran toplantılarının ertelenmesini istedi.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelge kapsamında Nisan, Mayıs ve Haziran toplantılarını erteleme kararı aldık. İlçemizde Korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Ergene’de halkımızın sağlığı her şeyden önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu kapsamda Ergene’de Korona virüs salgınına karşı aldığımız önlemler en üst safhadadır. Sevgi Kenti Ergenemizde halkımızla birlikte bu zor günleri de atlatıp normal hayatımıza geri döneceğiz. Korona virüsü salgını ile mücadelede hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Temizliğimize, hijyen kurallarına ve insanlar arasında ki sosyal mesafemize dikkat ederek, zorunlu kalmadıkça evlerimizden çıkmamalıyız. Uğurladığımız her gün, kavuşacağımız güzel günlerin habercisi olsun” dedi.