Başkan Yüksel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ’ın 6 İlçe Belediye Başkanı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

İstanbul Sultanahmet’teki Tunuslu Hayreddin Paşa Konağı’nda gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şarköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Münür Karaevli, Çorlu Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hasan Toprak ve TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Altayoğlu katıldı.

Başkan Yüksel İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha tebrik ettiğini belirterek, Ergene’nin kurucu Belediye Başkanı olduğunu, ilk döneminde Ergene’ye yapmış olduğu bir çok proje ile sıfırdan bir İlçe kurduğunu ve ikinci döneminde de projelerinin ve hizmetlerinin Ergene’de katlanarak devam ettiğini belirtti. Başkan Yüksel yeni dönem projeler hakkında Başkan Ekrem İmamoğlu ile karşılıklı fikir alış verişinde de bulundu.

Başkan İmamoğlu Ergene Bozasını Çok Beğendi

Başkan Yüksel ziyarette Başkan İmamoğlu’na Ergene’nin meşhur bozasından ikram etti. Ergene bozasını afiyetle içen Başkan İmamoğlu bozanın tadını çok beğendiğini Ergene’ye ziyarete geldiğinde muhakkak Ergene bozasından alacağını belirtti.

Ergene Velimeşespor Forması Hediye Edildi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleşen ziyarette ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına üzerinde isminin yazılı olduğu, Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek takımı olan Ergene Velimeşespor’un formasını da hediye etti.