Belediye Yaralı Atı Tedavi Etti

Ergene Belediyesi sınırları içinde ayağından yaralı halde bulunan ata Ergene Belediyesi sahip çıktı, yaralı ata Ergene Belediyesi sorumlu veterineri ilk müdahalede bulunarak at tedavi edildi.

Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri önce ki gün Çerkezköy yolu üzerinde ayağından yaralanmış bir at tespit etti, yol kenarında bulunan at Zabıta ekipleri tarafından güvenli bir yere alındı. Arka sol ayağından yaralanan atın durumu hakkında Ergene Belediyesi sorumlu veterinerine bilgi verildi.

Acil bir şekilde olay yerine gelen Ergene Belediyesi sorumlu veteriner Ahmet Sezer tarafından yaralı ata ilk müdahalede bulunuldu. Yapılan müdahalede atın köpekler tarafından saldırıya uğradığı ve bunun sonucunda arka sol ayağından yaralandığı tespit edildi, ilk müdahalesi yapılan at daha sonra Veliköy’de tespit edilen sahibine teslim edildi.