Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene’yi profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta sonu birbirinden güçlü rakipleri ile maç yaparak Ergene Belediyesini en iyi şekilde futbol müsabakalarında temsil etti.

Ergene Velimeşe Rakibine İlk Mağlubiyeti Yaşattı

Ergene’de haftanın spor panoramasında Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta Ergenemizi temsil eden Ergene Velimeşespor ligin 12. Haftasında kendi sahasında konuk ettiği Tire1922 Spor takımını 3-1 yendi. Ligin 12. Haftasına kadar hiç mağlubiyeti olmayan Tire1922 Spor takımına ilk mağlubiyeti mavi beyazlılar yaşattı. Ergene Velimeşespor takımına galibiyeti getiren goller 10. ve 69. Dakikada penaltılardan Fatih Dilek ve 80. Dakikada Onat Kutay Kurt’tan geldi. Ergene Velimeşespor bu galibiyet ile ligde 3. Sıraya yükseldi.

Ergenegücü Ulaşspor Mağlup Oldu

Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergenegücü Ulaşspor’da ligin 7. Haftasında 100.Yıl Spor ile karşı karşıya gelirken, ne yazık ki Ergene temsilcisi bu müsabakadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

Gizli Lider Misinlispor Yine Galip

Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda gizli lider Misinlispor Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımını 2-0 yenme başarısı gösterirken, Vakıflar Güvenspor ve Esen Spor arasında oynanan Ergene derbisinin kazananı ise 2-0’lık skorla Vakıflar Güvenspor oldu.

Ahimehmet Rakibine Gol Oldu Yağdı

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda lider olan Ahimehmet Gençlik Spor Çerkezköy deplasmanında Çerkezköy 1923 Gençlik Spor takımı ile maç yaparken Ergene temsilcisi bu müsabakadan 12-1 gibi farklı skorla galip ayrıldı. Grupta Sağlıkspor Tekirdağ Marmara Spor’u 6-0 yenerken, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kapaklı Kartal Spor’a karşı 1-0 mağlup oldu.