Atatürk Koşusu Heyecanı Ergene´de Yaşandı

Ergene Kaymakamlığı, Ergene Belediye Başkanlığı ve Ergene Kent Konseyi işbirliği ile geleneksel hale getirilerek bu yılda gerçekleştirilen Atatürk Koşusu vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Koşusuna Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin  yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

5 km üzerinden 3 farklı kategoride değerlendirilerek çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen  yarış Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in startı ile İğneler Mahallesi’nden başlayıp  Pınarbaşı Mahallesi’nde son buldu.

Yürüyüşü bu yılda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Atatürk Koşusu, 19 Mayıs Günü’ne denk gelerek  yapılmasından dolayı ayrı bir önem kazandı. Her yıl amacımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramının önemiyle sporun önemine dikkat çekmektir. Organizasyonumuza teşrif ederek katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.

Yarış sonunda dereceye giren vatandaşlara Pınarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen tören programıyla   madalyaları takdim edildi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 891 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1752989