Başkan Yüksel, Sevgililer Günü Dolayısıyla Vatandaşlara Çiçek Dağıttı

Tüm dünyada sevgililer günü olarak kutlanan 14 Şubat’ı Ergeneli vatandaşlar çiçeklerle karşıladı.

Bu yılda geleneği bozmadan ilçede 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sabahın erken saatlerinde işlerine giden vatandaşları karşılayarak, çiçek takdiminde bulundu.

Başkan Yüksel; Bu günü kutlamak için insanın illa bir sevgilisi olması gerekmiyor, Çünkü her insanın mutlaka bir sevdiği vardır, eşi vardır, yavrusu vardır, kızı vardır, oğlu vardır, dostları vardır. Önemli olan sevdiklerimize bir gün değil, her gün sevdiğimizi hissettirebilmektir.

Sevgi; umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevgiyle çıktığınız yolda sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam diliyor; sevginin var  olduğu bir dünyayı gelecek nesillere bırakabilme temennisi içinde 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

Çiçek dağıtımının yanı sıra vatandaşlara ikram çeşmesinden çorba ikramında bulunan Başkan Yüksel, sevgi ile çıktığımız hizmet yolculuğumuzu bugünlerin vesilesi ile taçlandırıyoruz mesajını verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 981 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1677197