Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Başkanlığı’nın Şubat  ayı olağan meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda 5 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Şubat  meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Afrin'deki şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bölgedeki Mehmetçiklerimizin de. Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun’ ifadelerine yer verdi.

Yoklama ve önergelerin görüşülmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Yazı İşleri Müdürlüğü 27 sayılı yazısına konu olan 2018 yılına meclis üyelerine ödenecek huzur hakkının belirlenmesi hususu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.  İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne konu olan 787-788 nolu parsellere ait uygulama imar planı değişikliği görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kırkgöz Mah. 141 ada 2 parselde bulunan 133,33 m2 lik belediye hissesinin satılması hususu oy birliği ile kabul edildi.

Ruhsat Denetim Müdürlüğünün 15 sayılı yazısına konu olan ‘ İçkili Yer Bölgesi Tespiti’ taleplerinin görüşülerek İçkili Yer Tespit Komisyonuna havale edildi.

İmar Komisyonunun yazısına konu olan 267 ada 3 parselde 1035 ada 1 parsele ait uygulama imar planı değişikliği, imar planlarına ticaret alanlarına yaz- kış bahçesi ile ilgili plan notu eklenmesi konulu raporunda çalışmaların devamlığına karar verildi. Mevcut imar planlarına ticaret alanlarına yaz- kış bahçesi ile ilgili plan notu eklenmesinde çalışmaların devamlılığına, Kültür ve Spor Komisyonun 1 sayılı amatöre spor kulüplerine nakdi yardım konulu rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 980 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1677196