Ergene Belediyesi Afrin’i Unutmadı

Ergene Belediye Başkanlığı, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler ve şehit olan Mehmetçikler için Yeşiltepe Mahallesinde Sarıkaya Tunahan  Camiinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Sarıkaya Tunahan  Camiinde düzenlenen mevlite Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve vatandaşlar katılım gösterdi. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mehmetçiğimiz için hayır dualarda bulunmak adına bir araya geldik. Vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele eden tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Terörün son bulduğu barışın kardeşliğin sağlanması tek temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiklerimiz içindir’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘  Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının geliştirerek  vatandaşlarımızla bir arada olmanın vesilesini oluşturduğumuz milli değerlerimizi korumak ve bu cennet vatanı korumak için canlarını hiçe sayan bütün şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum’ ifadelerine yer verdi’ ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 988 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1677204