Başkan Yüksel’den Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Yüksel mesajında; Toplumun en önemli bilgi kaynağını oluşturan değerli gazeteci mensuplarımızın bugün ülke basınımızda basın haklarına ve özgürlüğüne kısıtlamaların kaldırıldığı yılın 57’inci yıl dönümünü kutluyoruz. Ülkemizde basının sağlıklı bir şekilde işlemesi ve demokrasinin daha ileri düzeye ulaşabilmesi açısından gazeteciler mesleğini fedakarlık doğruluk ve güvenirlik temelleriyle yürütmektedirler. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından ilkeli habercilik anlayışıyla çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum ‘ ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 4764 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1435721