Ergene’de Esenler Mahallesi Ağaçlandırıldı

Ergene Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliği ile fidan dikimi yapıldı.
Ergene ilçesi genelinde orta refüjler dahil olmak üzere park ve bahçe alanlarında ağaçlandırma çalışmalarına önem veren Ergene Belediye Başkanlığı, ÇEVKOR iş birliği ile Esenler Mahallesinde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Fidan dikimine Ergene Belediye Başkan Vekili Merdin Cantaş, Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Temizlik İşleri Müdür Vekili  Sevtap Barman, Çevkor Dergisi Yöneticileri, Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve ilçe belediyelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen törende, 1.900 adet toros sedirininin dikiminin yapıldığı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanlığı  ‘ Ergene Belediyesi olarak ilçemizin yeşillenmesi için her mahallemize her yıl ağaçlar dikiyoruz. Özellikle Ergene ilçesinin sanayi şehri olmasından dolayı temiz havaya dolayısıyla ağaca çok ihtiyacımız var.  Dikeceğimiz fidanlar büyüdüğünde yeşil Ergeneyi yaratmış olacağız.  Gelecekte bu fidanlar yeşerdikçe gençlerimiz, buralarda daha güzel vakitler geçirecekler. Bu kapsamda bütün vatandaşlarımızın  fidan dikme çalışmalarına katkı sağlamalarını bekliyoruz’ bilgisi kaydedildi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 4765 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1435722