Ergene’de Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Ergene Belediyesi Velimeşe Hizmet Binası arkasındaki Velimeşe mahalle parkında yapıldı.

Ergene Kaymakamlığı ve Ergene Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli, Hülya İnci’nin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak; Ergene’de her bayram farklı bir mahallede bayramlaşma töreni düzenlendiğine dikkat çekerken ‘ Velimeşe Mahallesinde bugün gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma programında vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, halkımızın birlik ve dayanışmasını barış ve kardeşliğin geliştirilmesini sağlayan milletleri var eden milli birlik ve beraberliğin güçlendiği önemli günlerdir. Vatanın bütünlüğü için canlarını feda edenlerin bayramları kutlamamıza vesile olan şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm ilçe halkının bayramını tebrik ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti. Daha nice bayramlarda bir arada olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor. Bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ‘‘Tüm Ergene halkının Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramları birlik içerisinde, huzur ve refah içerisinde geçirmeyi diliyorum. Geçtiğimiz günlerde kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladık, bugünde Kurban Bayramı vesilesi ile bir aradayız. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

Kokteyl programının ardından bayramlaşma programının sona ermesiyle Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel her bayram olduğu gibi bu bayramda da CHP Ergene ilçe başkanı, partililer, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Ergene ilçesindeki tüm mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 1523 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1312488