Ergene Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor

Ergene Belediye Başkanlığı, Ergenelilerin hayal ettiği projeleri birer birer hayata geçirirken Kapalı Spor Salonu Projesinin de startını vermeye başladı.

Merkezinde vatandaş, hizmetlerinde emeğin olduğu çalışmalarını vatandaşın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Velimeşe Mahallesi’nde Kapalı Spor Salonun çalışmalarının başladığını belirtti.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, belediye hizmetlerinin  Ergene’nin her noktasında devam ettiğini açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Bu hedef doğrultusunda gençler  için kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar gibi önemli projeleri bir bir hayata geçirirken, Velimeşe Mahallesi’nde Kapalı Spor Salonuyla ilçe genelinde gençlerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak sportif aktivitelerin yanı sıra sosyal alan gelişimini sağlayacağız’ ifadelerine yer verdi.

Yüksel ayrıca ‘ Çocuklarımızın ve gençlerimizin  kötü alışkanlıklardan uzak kalarak sportif faaliyetlerden bulunabilmeleri için spor yatırımlarına büyük önem veriyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Kapalı Spor Salonu 2017 Yılında Halkın Hizmetine Sunulacak

Velimeşe Kapalı Spor Salonu hakkında açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,’ Velimeşe Mahallesi 557 ada, 3 parselde yapım işine başlana  projede 10/06/2016 tarihinde 3.666. 666,00 ( Üçmilyon altıyüzaltmışaltı bin altıyüzaltmışaltı Türk Lirasi) bedelle sözleşme imzalanmıştır. Proje bünyesinde; Basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, duş, wc, kafeterya ve yönetim alanı bulunmaktadır’ ifadelerine yer verdi.

2017 yılı içerisinde uygulama işi tamamlanacak olan spor salonunun, halkın hizmetine açılacağı bilgisi kaydedildi.