Ergene’de Askerler Dualarla Uğurlandı

Ergene ilçesinin  Velimeşe Mahallesi’nde 96’ya 3 tertip askerler dualar eşliğinde vatani görevlerine uğurlandı.

Velimeşe Mahallesinde düzenlenen asker uğurlama törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak , Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Vatanımızın bölünmez bütünlüğü koruyup, bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanacaktır. Genç kardeşlerimizin güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni ediyorum. Onları bugünlere getirip asker ocağına uğurlayan anne ve babalarının ellerinden öper, tüm askerlerimize hayırlı tezkereler dilerim ’ dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tüm  askerlere hayırlı teskereler dileyerek,  yolunuz açık olsun vatanın yiğit evlatları’ ifadelerine yer verdi.

96/3 tertip asker ve aileleri ile birlikte  hatıra fotoğrafının çekilmesiyle asker uğurlaması sona erdi.

Velimeşe- Karamehmet Yol Çalışmaları Yerinde İncelendi

Asker uğurlamasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapımını devam edilen Velimeşe- Karamehmet yol çalışmalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel  yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Söz verdiğimiz gibi projelerimizi hayata geçirmeye devam ederken, yerine getirdiğimiz projelerin hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile de ilçemizde  yolun yapılmadığı hiçbir mahallemiz kalmayacaktır’ ifadelerine yer verdi.