Komutanlardan Yüksel’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik ve Karakol Komutanı Başçavuş Seçkin Avcı, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’İ makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Binbaşı Şener Çelik ve Başçavuş Seçkin Avcıyı Marmaracık hizmet binasında karşılayan Başkan Yüksel, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüksel, Binbaşı Çelik ve Başçavuş Avcıya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kurumlar arasında iş birliğinin öneminden bahseden Rasim Yüksel, karşılıklı anlayış ve iş birliğiyle kentin güven ve huzurunun sağlanacağını belirtti.

Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Şener Çelik ise ‘30 Mart yerel seçimlerinde Ergene Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Rasim Yüksel’e ve beraberindeki çalışma arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerini sunuyorum. Yüksel’e Ergene de yapacağı hizmetlerde de başarılar diliyorum’ dedi.