Tekvando Kursuna Yoğun İlgi

Ergene Belediyesi tarafından açılacak olan tekvando kursu, öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ergene İlçe sınırlarında ikamet eden 7-17 yaş arası çocukların katılım gösterdiği tekvando kursu,  Velimeşe Mahallesi kapalı düğün salonunda gerçekleştirilmesine karar verildi.

Kursun açılışından önce antrenör Gönlüm Kara önderliğinde Velimeşe Mahallesine ziyarette bulunan çocuklar, Velimeşe Halk Kütüphanesinde kitap okuyup keyifli zaman geçirdiler.

Tekvando kursuna öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kara ‘ Benim hayalimde spor eğitimiyle birlikte çocuklarımıza sosyal kültürel açıdan okumayı seven, ülkesine katkısı olacak sağlam bireyler yetiştirmektir. Bu hayalimi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e paylaştığımda kendileri gençlere her zaman destek olacaklarını belirttiler. Başkanımıza maddi ve manevi desteklerinden dolayı kendim ve gençlerin adına teşekkür ederim’ dedi.