Çevre Duyarlısı Çifte Teşekkür Plaketi Takdim Edildi

Ergene’de çevre duyarlısı Neslihan ve Murat çiftine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sergilemiş olduğu örnek davranışlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında sorumsuz vatandaşlar tarafından etrafa atılmış çöpleri tek tek toplayarak Ergene halkına örnek bir davranış sergileyen çevre duyarlısı çifte Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ergene’de bu yıl 5.si düzenlenen Boza Festivali ve Sünnet Şöleninde konuşmasını tamamladıktan sonra sahneye genç çiftleri çağıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konser alanını dolduran binlerce kişiye genç çiftin yapmış olduğu bu güzel davranışı anlatarak Ergene’de parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım uyarısında bulundu. Başkan Yüksel ‘Parklarımızı yapmak kadar korumak ta önemli. Sizler için yapılanları korumanızı rica ediyorum’ dedi.

Teşekkür Plaketini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in elinde alan Neslihan ve Murat çiftine çiçeklerini de Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve aynı zamanda Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı olan Doğan Durmaz takdim ederek genç çifti tebrik etti.