Edirne Caddesinde Sona Yaklaşılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran E-5 karayoluna son kazma vuruldu. Yapılan kazı çalışması ile Edirne Caddesinde sona yaklaşıldı.

Ergene’de alt yapı çalışması tamamlanan Edirne Caddesine geçtiğimiz gün son kazma vuruldu. Yeşiltepe Cami önünden başlayarak Sağlık Mahallesi giriş kısmına kadar kazı çalışması yapılırken, yapılan kazı çalışması ile Edirne Caddesinde ki trafik akışında da değişiklik yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Edirne Caddesinde gerçekleşen son kazı çalışmasıyla birlikte Edirne Caddesinin tamamlanmasına kısa bir zaman kaldı. Kazı çalışmasının ardından dolgu malzemeleri serilecek ve serilen malzemenin sıkıştırılmasının ardından da sıcak asfalt dökülecek.

Sıcak asfaltın dökülmesi ile tamamıyla trafiğe açılacak olan Edirne Caddesinde trafik akışı gidiş, geliş olmak üzere iki taraftan ilerleyecek. Yapılan çalışmadan son derece memnun olan Ergene’de ki vatandaşlar artık işin sonuna gelindiğini, sıcak asfaltın son bölgeye dökülmesi ile Edirne Caddesinin istedikleri görüntüye kavuşacağını belirtti.