Başkan Yüksel Gazeteci Ergün’ün Nikahını Kıydı

Ergenenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Ergün hayatını Sinem Baltacı ile birleştirirken çiftlerin nikahını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kıydı. Başkan Yüksel çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde çiftlere mutluluklar diledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hayatını Sinem Baltacı ile birleştiren Ergenenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Ergün’ün nikahını kıydı. Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonunda gerçekleşen nikah törenine Baltacı ve Ergün ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Çiftin nikah şahitleri Çiğdem Yavaş, Ergene Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bülent Fidan ile Ergene Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeleri Salih Tıknas ve Altan Arda yaptı.

Çiftin nikahını kıyan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunurken “Hayatlarını birleştiren bu iki gencimize ve ailelerine hayırlı olmasını diler, her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni eder yeni çiftlerimize mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Yüksel evlilik cüzdanını Sinem Baltacıya teslim ederken Ersin Ergün’e de günün anısına kalem hediye etti.